Pilates

 

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm.tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan!

Pilates Alkeet-/jatkotaso 5x 60min 100€ 

Pilates Alkeet-/jatkotaso 10x60min 170€

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Kevän 2019 pilatestunnintien aikataulut

Pilates Alkeet

Maanantaisin klo:16.30-17.30. Espoonlahti, Kivenlahdentie 7.

Pilates Jatkotaso

Maanantaisin klo:19.30-20.30. Espoonlahti, Kivenlahdentie 7

Torstaisin Klo:10-11. Suomenoja, Suomalaistentie 7

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

terhi.antikainen(at)suhk.fi

mama(at)suhk.fi

SUHK Maman Äitiyspilates Odottaville maanantaisin klo:18.00.

SUHK Maman Äitiyspilates synnyttäneille keskiviikkoisin klo:12.00.

Kesän ajan järjestämme myös SUPpilates tunteja Sarfvikin marinassa, aivan Kivenlahden venesatamaa vastapäätä.

SUPpilates 60min 25€

Tervetuloa kokeilemaan mukavaa ja uudenlaista haastetta tarjoavaa tuntia! Aiempaa kokemusta kummastakaan lajista ei vaadita, vaan tunnit pidetään yksinkertaisina ja aloittelijoidenkin on helppo hypätä mukaan uudenlaiseen elämykseen. Seuraa Some-kanavista tarkemmat viikottain vaihtuvat aikataulut SUPpilates tunneille. IG ja FB @suhkmama

Järjestämme myös yksilöpilatestunteja!

Pilateksen harjoittelu vaatii sitkeyttä ja varsinkin alussa voit hyötyä suuresti yksilöpilatestunnista. Henkilökohtainen ohjaus on loistava tapa päästä alkuun pilates harjoittelussa, jonka jälkeen ryhmätunneille siirtyminen on helppoa. Yksilötunti sopii myös niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet pilatesta, mutta haluavat syventää pilateksen pääperiaatteita kuten liikkeen hallintaa ja täsmällisyyttä.

Yksilöpilatestunnit

1krt 75€

5xkrt 350€

10krt 650€

Ilahduta itseäsi tai puolisoasi lahjakortilla!