Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Virve Tavia

Virve on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hän on jo opiskeluaikanaan suuntautunut vahvasti tälle erikoisalalle lisäkouluttautuen lantionpohjan tutkimisen ja hoitamisen, arpien käsittelyn, äitiysfysioterapian sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutuksen parissa. Syventävän työharjoittelunsa Virve suoritti SUHK Maman taitavan ja inspiroivan Sara Seppäläisen opissa, ja teki opinnäytetyönsä synnytyksen jälkeisten yhdyntäkipujen fysioterapiasta.

Virven mielestä ihmisen kokonaisvaltaiseen huomiointiin tulisi entistä vahvemmin sisällyttää myös seksuaalisuuden huomiointi, ja fysioterapialla olisi paljon nykyistä enemmän annettavaa seksuaaliterveyden saralla. Virve lähteekin nyt tammikuussa syventämään osaamistaan seksuaalineuvojakoulutukseen, ja toivoo saavansa koulutuksesta paljon lisää työkaluja asiakastyöhön!

Virve on aiemmin opiskellut liikuntaneuvojaksi ja on Suomen Urheiluopistojen Yhdistyksen hyväksymä personal trainer. Lisäksi Virve on opiskellut ravitsemustiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa, ja opastaa asiakkaita mielellään liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvissä asioissa.

Vapaa-ajallaan Virve pyrkii liikkumaan monipuolisesti, nauttii ulkoilmasta koirien ja avopuolison kanssa ja kiipeää hevosen selkään aina tilaisuuden tullen, vaikka aktiivinen ratsastusharrastus onkin jäänyt joitakin vuosia sitten.Vapaa-aikaa vievät myös somen opettelu (ota seurantaan Instagramissa @virvetavia) ja jatkuva uuden tiedon opiskelu ja omaksuminen. Ihmiskeho on ihmeellinen ja Virven toiveena onkin, että jonain päivänä kaikki nuoret naiset saavat ammattilaiselta opastusta esimerkiksi lantionpohjan huomiointiin läpi elämän.

Virvelle voit varata ajan Kampin toimipisteeseen keskiviikko ja torstai iltaisin, Käpylään sunnuntaisin ja maanantaisin ja nyt myös Espoonlahteen tiistai-iltaisin!

https://www.suomenurheiluhierontakeskus.fi/fi/ajanvaraus

Virve Tavia

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Raskaushieronta

Vauvahieronta