Pilates tunnit jatkuvat viikottain juhannusviikolle saakka

Äitiyspilateksen lisäksi meillä voit harjoitella myös alkeis- ja jatkotason pilatesryhmissä. Ryhmiä ohjaa äitiysfysioterpiaan erikoistuva Somatic Pilates-ohjaaja ja Suomen Pilatesyhdistyksen jäsen Terhi Antikainen. Pilatesryhmiä pyritään lisäämään kysynnän mukaan, joten olethan yhteydessä vaikka et heti löytäisikään itsellesi sopivaa tuntiajankohtaa.

Pilates tunnit pyörivät tiloissamme viikottain ja olet tervetullut kokeilemaan tuntia ilman aiempaa pilatestaustaa mikäli ryhmässä on tilaa! Kysy lisää terhi.antikainen(at)suhk.fi

Pilates Startti-kurssit tulossa syksyllä 2018!

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm.tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan!

Pilates Alkeet-/jatkotaso 5x 60min 100€ 

Pilates Alkeet-/jatkotaso 10x60min 170€

 

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

SUHK Espoonlahti, Kivenlahdentie 7

Pilates alkeet torstaisin Klo:9.30-10.30

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville maanantaisin Klo:18.00

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille keskiviikkoisin Klo:12.00

terhi.antikainen(at)suhk.fi

mama(at)suhk.fi

Järjestämme myös yksilöpilatestunteja!

Pilates harjoittelu vaatii sitkeyttä ja varsinkin alussa voit hyötyä suuresti yksilöpilatestunnista. Henkilökohtainen ohjaus on loistava tapa päästä alkuun pilates harjoittelussa, jonka jälkeen ryhmätunneille siirtyminen on helppoa. Yksilötunti sopii myös niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet pilatesta, mutta haluavat syventää pilateksen pääperiaatteita kuten liikkeen hallintaa ja täsmällisyyttä.

Yksilöpilatestunnit

1krt 75€

5xkrt 350€

10krt 650€