Pilates

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm.tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan!

Pilates perus- ja keskitason tunnit 5x 60min 100€ 

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Järjestämme kaikki tunnit kurssimuotoisina 5x60min.

Lisätiedot tunnin sisällöstä ja tuntivaraukset Verkkokaupassa!

Lisätiedot:

terhi.antikainen(at)suhk.fi

Äitiys- ja Lantionpohjan Fysioterapeutti

Somatic Pilates -ohjaaja

FAF Personal Trainer

Urheiluhieroja, raskaushieronta

http://www.suhk.fi

http://www.suhkmama.fi

@suhkmama

Kesän ajan järjestämme myös SUPjooga tunteja Sarfvikin marinassa, aivan Kivenlahden venesatamaa vastapäätä.

SUPjooga 60min 25€

Tervetuloa kokeilemaan mukavaa ja uudenlaista haastetta tarjoavaa tuntia! Aiempaa kokemusta kummastakaan lajista ei vaadita, vaan tunnit pidetään yksinkertaisina ja aloittelijoidenkin on helppo hypätä mukaan uudenlaiseen elämykseen. Seuraa Some-kanavista tarkemmat viikottain vaihtuvat aikataulut SUPjooga tunneille. IG ja FB @suhkmama