Pilates ja muut kurssit

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm. tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan!

Lisäksi meiltä löytyy muita kursseja. Tutustu tarkemmin äitiyspilateksen kursseihin täältä.

Pilates alkeis- ja keskitason tunnit 5 x 60min 100€

Pilates kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tunneilla keskitytään myös keskivartalon tukeen, mistä on apua päivittäisiin arjen toimintoihin.

Synnyttäneiden voima & kehonhuolto 5 x 60min 125€

Kurssi on suunnattu synnyttäneille äideille, joten voit osallistua kurssille turvallisesti vaikka synnytyksestä olisi vasta vähän aikaa. Tunneille voi halutessaan ottaa vauvan/vauvat mukaan.

Katso tulevat kurssit verkkokaupasta.

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Järjestämme kaikki tunnit kurssimuotoisina 5x60min.

Lisätiedot tunnin sisällöstä ja ilmoittautuminen verkkokaupassa!