Riitu Rautionaho vahvistaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia osaamisella Etu-Töölön ja Tapiolan toimipisteitä

Riitu on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti. Kiinnostus naisten fysioterapiaan heräsi hänellä jo ensimmäisen harjoittelun myötä avofysioterapian puolella terveyskeskuksessa. Koska peruskoulutus ei sisältänyt riittävästi tietoa äitiysfysioterapiasta, alkoi hän etsiä tietoa itsenäisesti ja aloitti erikoistumisen opintojensa loppuvaiheessa erilaisten koulutusten myötä. Tiedon lisääntyessä hän halusi jakaa tietoa enemmänkin ja ohjasi Jyväskylässä odottavien äitien lihaskuntoryhmää sekä liikuntaneuvontaa jo opiskeluaikana.

Aiemmin Riitu on opiskellut liikuntaneuvojaksi, jonka oppeja hän mielellään soveltaa fysioterapeutin työssään. Fysioterapiasta hän kiinnostui, koska halusi oppia lisää keinoja auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja terveemmin sekä ymmärtämään ihmiskehoa paremmin. Merkityksellisintä hänelle työssään on ihmisten auttaminen ja heille sopivien ratkaisujen löytäminen. Siksi korvat ovat Riitun mielestä fysioterapeutin tärkein työkalu. Tällä hetkellä hän työskentelee sivutoimisesti myös Firstbeat-valmentajana, joka on syventänyt hänen ymmärrystään unen, palautumisen ja liikunnan yhteydestä ja merkityksestä.

Vapaa-ajallaan Riitu käy kuntosalilla tavoitteenaan saada joskus enemmän kuin 2 leukaa sekä lenkkeilee. Ulkoilusta luonnossa on tullut hänelle rakas harrastus kotiseudultaan Rovaniemeltä muuttamisen jälkeen, mutta tämän talven säät ovat pitäneet retket maltillisina. Vauhtia välillä hidastaakseen Riitu nauttii rentoutua sohvan nurkassa kirja kädessään.

Riitulle voit varata aikoja ma-ke Etu-Töölön ja to-pe Tapiolan toimipisteisiin.

Riitu Rautionaho @riiturautionaho

Erikoistuva äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Raskaushieronta

Liikuntaneuvoja