SUHK Mama Äitiyspilates

Pilatesryhmät on jaettu odottavien äitien ryhmään ja synnyttäneiden äitien ryhmään, johon myös vauvat ovat tervetulleita mukaan. Ajankohtaiset tiedot alkavista kursseista löydät verkkokaupasta!

Raskaana ollessa voi ja kannattaa liikkua, kunhan liikkeet ovat oikeanlaisia. Synnytykseen valmistautuminen voi olla paljon muutakin kuin mahdollista kivunlievityksen miettimistä ja ryhmästä saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan. Äitiyspilates ryhmään voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa ja edetä rennosti omien tuntemusten mukaan joko läpi raskauden tai viisi kertaa niillä viikoilla kuin siltä tuntuu. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisesti raskauteen ja sen tuomiin muutoksiin kehossa, huomioidaan synnytykseen liittyviä asioita, mutta ennen kaikkea tehdään harjoitteita, jotka sopivat raskaana oleville viikoista riippumatta. Ryhmää ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja Somatic Pilates -ohjaaja, jonka ohjauksessa olet turvallisissa käsissä.

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville

Synnyttäneiden ryhmään voit hakeutua heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu. Lähtökohtana on, että tiettyjä harjoitteita voi ja pitäisi pystyä alkaa tekemään heti synnytyslaitokselta saakka. Tässä ryhmässä voidaan siis ottaa huomioon synnytyksestä kulunut aika ja ohjata tekeminen sen pohjalta. Ryhmässä tehdään jokaiselle sopivia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Hyvä ryhti ja sitä tukevat harjoitteet ovat ryhmässä pääosassa.

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille

Tunnit myydään kurssimuotoisina 5x60min ja myynnissä olevat vapaat ryhmät löydät SUHK Maman verkkokaupasta!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Yhteystietomme

Kaikki kurssit myynnissä verkkokaupassa.

Jätä kommentti