SUHK Maman Äitiyspilates ryhmät alkavat pian!

Pilatesryhmät on jaettu odottavien äitien ryhmään ja synnyttäneiden äitien ryhmään, johon myös vauvat ovat tervetulleita mukaan.

Raskaana ollessa voi ja kannattaa liikkua, kunhan liikkeet ovat oikeanlaisia. Synnytykseen valmistautuminen voi olla paljon muutakin kuin mahdollista kivunlievityksen miettimistä ja ryhmästä saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan. Ryhmään voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa ja edetä rennosti omien tuntemusten mukaan joko läpi raskauden tai viisi kertaa niillä viikoilla kuin siltä tuntuu. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisesti raskauteen ja sen tuomiin muutoksiin kehossa, huomioidaan synnytykseen liittyviä asioita, mutta ennen kaikkea tehdään harjoitteita, jotka sopivat raskaana oleville viikoista riippumatta. Ryhmää ohjaa erikoistuva äitiysfysioterapeutti ja pilates ohjaaja, jonka ohjauksessa olet turvallisissa käsissä.

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville alkaa pyörimään maanantaisin 16.4 Klo:18.00

Synnyttäneiden ryhmään voit hakeutua heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu. Lähtökohtana on, että tiettyjä harjoitteita voi ja pitäisi pystyä alkaa tekemään heti synnytyslaitokselta saakka. Tässä ryhmässä voidaan siis ottaa huomioon synnytyksestä kulunut aika ja ohjata tekeminen sen pohjalta. Ryhmässä tehdään jokaiselle sopivia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Hyvä ryhti ja sitä tukevat harjoitteet ovat ryhmässä pääosassa.

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille alkaa pyörimään keskiviikkoisin 11.4 Klo:12.00

Varmistathan paikkasi ryhmässä etukäteen mama(at)suhk.fi