Odottavien Äitiyspilates -kurssi ti 3.11.-1.12.2020 klo 16.30, Niittykumpu

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Raskauden aikana keho kaipaa monipuolista liikettä, kuuntelua ja huolenpitoa voidakseen hyvin läpi odotuksen. Tästä ryhmästä saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan. Odottavien äitiyspilates ryhmään voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa ja edetä rennosti omien tuntemusten mukaan joko läpi raskauden tai viisi kertaa niillä viikoilla kuin siltä tuntuu. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisesti raskauteen ja sen tuomiin muutoksiin kehossa, huomioidaan synnytykseen liittyviä asioita, mutta ennen kaikkea tehdään harjoitteita, jotka sopivat raskaana oleville viikoista riippumatta. Ryhmää ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja Somatic Pilates -ohjaa, kenen ohjauksessa olet turvallisissa käsissä.

Hinta: 5x60min kurssi 125€.
Aika: Ti klo 16.30
Paikka: SUHK Mama Niittykumpu, Kappelitie 6. Pihassa runsaasti parkkitilaa ja Niittykummun metroasema on aivan vieressä.

Mukaan tunnille riittää joustavat vaatteet ja halutessasi juomapullo. Pidämme kaikissa syksyn ryhmissä ryhmäkoot pieninä, joten hanki paikkasi ajoissa! Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Maksutapana käy Eazybreak, Smartum, Edenred ja ePassi – liikuntasaldot. Maksaessasi liikuntasaldolla, otathan viestillä yhteyttä mama(at)suhk.fi varataksesi paikan kurssille.