Odottavien äitiyspilates -kurssi, To 29.2.-28.3. klo 17:00 alkaen, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Monipuolinen ja lempeä liike tukee niin raskausaikaa kuin tulevaa vauva-arkeakin. Odottavien äitiyspilates –kurssilla keskitytään liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja kehoa vahvistaviin sekä rentouttaviin harjoitteisiin. Jokaisella tunnilla harjoitellaan myös lantionpohjalihasten tunnistamista, aktivointia ja rentouttamista. Vaikka liikkeet vaativat keskittymistä, tunneilla ei kuitenkaan unohdeta rentoa ja hyvää fiilistä.  

Pienryhmässä jokainen osallistuja huomioidaan yksilöllisesti ja tarvittaessa ohjataan vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunneille voi osallistua raskauden kaikissa vaiheissa ja aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvitse olla. 

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125 €

Aika: To klo 17:00-18:00, 29.2.-28.3.2024.

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.