Pilates (avoin taso) -kurssi, To 4.4. klo 18:30 alkaen, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

168,00 

Säännöllinen pilatesharjoittelu osaavan ammattilaisen ohjauksessa tukee arjessa jaksamista tai sopii loistavasti muiden lajien ohjeisharjoitteluksi.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 514051253606305 Osasto:

Kuvaus

Pilateskurssi kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Pilatesharjoitteet soveltuvat niin arjen toimintojen tueksi kuin myös esimerkiksi eri liikuntalajien oheisharjoitteluun.

Kurssilla yhdistellään niin klassisen kuin nykyaikaisen pilateksen liikkeitä eri välineitä soveltaen. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo pilatesta aikaisemmin harrastaneille. 

Vaikka tunneilla tehdään keskittymistä vaativia harjoitteita, tehdään ne iloisella ja rennolla fiiliksellä. Tavoitteena on lisätä niin keholle kuin mielelle hyvinvointia.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 8×60 min 168 €

Aika: Torstai 4.4.-30.5.2024 klo 18:30-19:30 (ei tuntia helatorstaina 9.5.)

Paikka: SUHK, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Osallistuminen kurssille on sitova. Äkillisessä SAIRASTAPAUKSESSA yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja Smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.