Pilates -kurssi (avoin taso), Ke 4.10. klo 18:15 alkaen, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

150,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Pilateskurssi kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Pilatesharjoitteet soveltuvat niin arjen toimintojen tueksi kuin myös esimerkiksi eri liikuntalajien oheisharjoitteluun.

Kurssilla yhdistellään niin klassisen kuin nykyaikaisen pilateksen liikkeitä eri välineitä soveltaen. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo pilatesta aikaisemmin harrastaneille. 

Vaikka tunneilla tehdään keskittymistä vaativia harjoitteita, tehdään ne iloisella ja rennolla fiiliksellä. Tavoitteena on lisätä niin keholle kuin mielelle hyvinvointia.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 7×60 min 150 €

Aika: Ke 18:15-19:15, 4.10.-22.11.2023. (ei tuntia syyslomaviikolla 42!)

Paikka: SUHK, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.