Pilates-starttikurssi to 5.11.-3.12.2020 klo 18.00, Niittykumpu

100,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Pilates-starttikurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka eivät ole ikinä kokeilleet pilatesta, haluavat kerrata pilateksen perusteita tai joilla on pilatesharrastuksesta jo pidempi aika. Mitään aikaisempaa liikuntataustaa ei vaadita ja se sopii kaikenikäisille aikuisille. Kurssilta saa valmiudet aloittaa säännöllisen pilatesharjoittelun ja kun osaa perusteet, saa myös harjoittelusta enemmän irti.

Kurssilla yhdistellään niin klassisen kuin nykyaikaisen pilateksen harjoitteita ja ne tehdään iloisella sekä rennolla fiiliksellä jokaisen taitotaso huomioiden. Kaikilla viidellä tunnilla on omat teemansa, jotka pohjautuvat pilates-harjoittelun päämetodeihin. Tunneilla kehitetään monipuolisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa, voimaa ja hengityksen mukana virtaavaa sulavaa liikettä. Tavoitteena on lisätä kokonaisvaltaisesti niin keholle kuin mielelle hyvinvointia. Harjoittelusta on myös apua päivittäisiin arjen toimintoihin, kuntoutuksen tueksi tai vaikkapa oheisharjoitteluksi toisen liikuntalajin rinnalle. Kaikkia harjoitteita on helppo myös tehdä myöhemmin kotona.

Tunneille tarvitset mukaan vain joustavat vaatteet ja halutessasi juomapuollon sekä pienen pyyhkeen. Voit tuoda halutessasi myös oman jumppamaton tai –alustan. Tunneilla ei käytetä kenkiä. Ryhmäkoko pidetään pienenä turvavälit huomioiden, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ryhmää ohjaa Katriina Pohjola, fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja.

Aika: Torstaisin 5.11.-3.12.2020 klo 18:00-19:00
Hinta: 100€
Paikka: SUHK Niittykumpu, Kappelitie 6 C

Maksutapana käy myös Eazybreak, Smartum, Edenred ja ePassi. Mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntasaldoista, varaathan paikkasi kurssille etukäteen sähköpostilla mama(at)suhk.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!