Purentalihasten käsittely -koulutus, Ma 23.10. klo 10-15, Niittykumpu

150,00 

2 paikka(a) vapaana

Osasto:

Kuvaus

Purentalihasten käsittely -koulutus on suunnattu jo valmiiksi alalla työskenteleville hierojille, fysioterapeuteille, osteopaateille tai naprapaateille jatkokoulutukseksi. Yhden päivän koulutuksessa opit käytännön harjoittelun sekä teorian keinoin tutkimaan ja hoitamaan asiakkaan, kenellä on purennan alueen haasteita, yöllistä puremista, migreeniä, hammasten narskuttelua tai stressiä. Koulutuksessa opit hoitamaan purennan alueen suun sisä- ja ulkopuolelta.

Koulutukseen on hyvä laittaa joustavat ja mukavat vaatteet, sekä ottaa mukaan muistiinpanovälineet.

Kouluttajana toimii SUHKin palveluista vastaava johtaja sekä urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Mikko Virtala. Lisätiedot ja kyselyt voit laittaa osoitteeseen kurssit(at)suhk.fi.

Aika: Maanantaina 23.10.2023 klo 10-15. (Sisältäen lounastauon)

Hinta: 150,00€ Sis. alv.

Paikka: SUHK Niittykumpu, Kappelikuja (tie) 6 C, 02200 Espoo. Pihassa on runsaasti 2h ja 4h kiekkopaikkoja, joita löytyy kadun varrelta varrelta lisää.

Peruutusehdot: Koulutuksen ostaminen verkkokaupasta on sitova ilmoittautuminen koulutukseen. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumismaksun toiselle henkilölle. Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Pidätämme oikeuden koulutusaikataulujen muutokseen.