Purentalihasten käsittely -koulutus, Pe 5.4. klo 9-15, Suomenoja

150,00 

10 paikka(a) vapaana

Osasto:

Kuvaus

Purentalihasten käsittely -koulutus on suunnattu jo valmiiksi alalla työskenteleville hierojille, fysioterapeuteille, osteopaateille tai naprapaateille jatkokoulutukseksi. Yhden päivän koulutuksessa opit käytännön harjoittelun sekä teorian keinoin tutkimaan ja hoitamaan asiakkaan, kenellä on purennan alueen haasteita, yöllistä puremista, migreeniä, hammasten narskuttelua tai stressiä. Koulutuksessa opit hoitamaan purennan alueen suun sisä- ja ulkopuolelta.

Koulutukseen on hyvä laittaa joustavat ja mukavat vaatteet, sekä ottaa mukaan muistiinpanovälineet.

Kouluttajana toimii SUHKin palveluista vastaava johtaja sekä urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti Mikko Virtala. Lisätiedot ja kyselyt voit laittaa osoitteeseen kurssit(at)suhk.fi.

Aika: Perjantaina 5.4.2024 klo 10-15. (Sisältäen lounastauon)

Hinta: 150,00€ Sis. alv.

Paikka: SUHK Suomenoja, Suomalaistentie 7, 02270 Espoo. Pihassa ja kadun varressa on runsaasti parkkitilaa.

Peruutusehdot: Koulutuksen ostaminen verkkokaupasta on sitova ilmoittautuminen koulutukseen. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumismaksun toiselle henkilölle. Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta. Pidätämme oikeuden koulutusaikataulujen muutokseen.