Raskausajan voima -kurssi, Ti 27.2.-26.3. klo 17:15 alkaen, Suomenoja [Loppuunmyyty]

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Voimaharjoittelu on raskausaikana suositeltavaa, sillä se lisää fyysistä voimaa ja kuntoa, joita tarvitaan synnytyksessä, siitä palautumisessa ja vauva-arjessa jaksamisessa. Raskausajan voimaryhmässä harjoittelemme kuntosalilla turvallisesti ja monipuolisesti erilaisia välineitä ja kehonpainoa käyttäen, hyvää fiilistä unohtamatta. Jokaisella tunnilla teemme alkulämmittelyn jälkeen voimaharjoitteita eri kehon osille ja päätämme tunnin liikkuvuusharjoittein. Ryhmässä jokainen osallistuja huomioidaan yksilöllisesti ja ohjataan tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunneille voi osallistua raskauden kaikissa vaiheissa.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer Vilma Kivistö. Jos sinulle herää kysymyksiä tai jokin askarruttaa niin voit kysyä lisää tietoa: vilma.kivisto(at)suhk.fi

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125€

Aika: Tiistai klo 17:15-18:15, 27.2.-26.3.2024.

Paikka: SUHK Mama, Suomenoja Espoo, Suomalaistentie 7. Paikan lähellä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Tilat sijaitsevat katutasossa.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.