Synnyttäneiden äitiyspilates -kurssi, Ke 20.9. klo 11:30 alkaen, Niittykumpu

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Kurssi on suunnattu tukemaan synnyttäneiden äitien hyvinvointia ja jaksamista. Kurssilla huomioidaan raskaudessa ja synnytyksessä tapahtuneet kehon muutokset sekä mahdolliset vauva-arjen tuomat haasteet keholle. 

Tunneilla tehdään turvallisia ja lempeitä liikkeitä, joilla mm. vahvistetaan kehoa ja parannetaan liikkuvuutta sekä tasapainoa. Kurssi sisältää myös lantionpohjalihasten tunnistamis- ja aktivointiharjoitteita sekä rentouttamista.  Kurssi toteutetaan pienryhmässä, jossa ohjaus on yksilöllistä ja rentoa. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä tai asentoja.

Voit osallistua kurssille, kun synnytyksestä on kulunut vähintään noin 2 kuukautta.  Tunneille voi halutessaan ottaa vauvan/vauvat mukaan ja mitään aikaisempaa pilatestaustaa ei tarvitse olla. 

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125 €

Aika: Ke 11:30-12:30, 20.9.-25.10.2023. (ei tuntia syyslomaviikolla 42!)

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.