Synnyttäneiden äitiyspilates -kurssi, Ti 2.4. klo 10:00 alkaen, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

125,00 

Synnyttäneiden äitiyspilates -kurssilla liikut ja palaudut synnytyksestä turvallisesti osaavan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjauksessa. Vauvat ovat tervetulleita mukaan kurssille!

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 844073617568721 Osasto:

Kuvaus

Kurssi on suunnattu tukemaan synnyttäneiden äitien hyvinvointia ja jaksamista. Kurssilla huomioidaan raskaudessa ja synnytyksessä tapahtuneet kehon muutokset sekä mahdolliset vauva-arjen tuomat haasteet keholle. 

Tunneilla tehdään turvallisia ja lempeitä liikkeitä, joilla mm. vahvistetaan kehoa ja parannetaan liikkuvuutta sekä tasapainoa. Kurssi sisältää myös lantionpohjalihasten tunnistamis- ja aktivointiharjoitteita sekä rentouttamista.  Kurssi toteutetaan pienryhmässä, jossa ohjaus on yksilöllistä ja rentoa. Ohjaaja antaa tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä tai asentoja.

Voit osallistua kurssille, kun synnytyksestä on kulunut vähintään noin 2 kuukautta.  Tunneille voi halutessaan ottaa vauvan/vauvat mukaan ja mitään aikaisempaa pilatestaustaa ei tarvitse olla. 

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125 €

Aika: Ti 2.4.-30.4.2024 klo 10:00-11:00.

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.