Synnyttäneiden Power pilates -kurssi, Ti 27.2.-26.3. klo 10:00 alkaen, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Keho kaipaa liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa. Sitä kaikkea tämä uutuuskurssi tarjoaa.

Synnytyksen jälkeen saattaa kokea epävarmuutta siitä, minkälaisia harjoitteita voisi tehdä ja miten voisi tukea omaa arjessa jaksamista mahdollisimman hyvin. Synnyttäneiden Power Pilates -kurssilla kaikki harjoitteet ovat turvallisia tehdä synnytystavasta riippumatta. Mukaan voi tulla, kun synnytyksestä on kulunut vähintään 3 kuukautta ja vauvat ovat myös lämpimästi tervetulleita tunneille mukaan. Kurssi toteutetaan pienryhmässä ja tarvittaessa ohjaaja näyttää myös vaihtoehtoliikkeitä. Mitään aikaisempaa pilateskokemusta ei tarvitse olla.

Kurssi sisältää monipuolisesti voimaliikkeitä pilatesmaailmasta ja niitä tehdään sekä kehonpainolla että erilaisia välineitä hyödyntäen. Tunneilla on aina mukana myös liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteita. Lisäksi kurssilla käydään läpi lantionpohjalihasten harjoitteita ja rentouttamista.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Hinta: 5x60min 125€
Aika: Ti klo 10:00-11:00, 27.2.-26.3.2024
Paikka: SUHK Mama, Kappelikuja 6C, Niittykumpu Espoo.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Osallistuminen kurssille on sitova. Äkillisessä SAIRASTAPAUKSESSA yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla tunnilla on tilaa. Varmistathan korvaus mahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.