Synnyttäneiden voima ja kehonhuolto -kurssi, To 29.2.-28.3. klo 10:00 alkaen, Suomenoja

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Synnyttäneiden voima ja kehonhuolto- kurssi on suunniteltu synnyttäneille äideille. Voit osallistua ryhmään, olit synnyttänyt hiljattain tai jo jonkin aikaa sitten. Tunneilla huomioidaan synnytyksestä palautumassa olevat muutokset kehossa. Ryhmässä harjoittelemme kuntosalilla turvallisesti erilaisia välineitä ja kehonpainoa käyttäen, hyvää fiilistä unohtamatta. Jokaisella tunnilla teemme alkulämmittelyn jälkeen voimaharjoitteita ja päätämme tunnin rauhoittuen kehonhuoltoon. Tunnit ovat monipuolisia ja tarkoituksena on vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti keskivartalon ja lantionpohjan palautuminen varmistaen. Ryhmässä jokainen osallistuja huomioidaan yksilöllisesti ja ohjataan tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä. Tunneille saat tulla yhdessä pienokaisesi kanssa.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, liikuntaneuvoja ja personal trainer Vilma Kivistö. Jos sinulle herää kysymyksiä tai jokin askarruttaa niin voit kysyä lisää tietoa: vilma.kivisto(at)suhk.fi

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125€

Aika: Torstai klo 10:00-11:00, 29.2.-28.3.2024

Paikka: SUHK Mama, Suomenoja Espoo, Suomalaistentie 7. Paikan lähellä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Tilat sijaitsevat katutasossa.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Osallistuminen kurssille on sitova. Äkillisessä SAIRASTAPAUKSESSA yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla tunnilla on tilaa. Varmistathan korvaus mahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.