Synnyttäneiden voima ja pilates -kurssi, Ke 20.9. alkaen klo 10:00, Niittykumpu [Loppuunmyyty]

125,00 

Loppuunmyyty

Osasto:

Kuvaus

Synnytyksen jälkeen saattaa kokea epävarmuutta siitä, että minkälaisia harjoitteita voisi tehdä ja miten voisi tukea omaa arjessa jaksamista mahdollisimman hyvin. Synnyttäneiden voima ja pilates –kurssilla kaikki harjoitteet ovat turvallisia tehdä synnytystavasta riippumatta. Mukaan voi tulla, kun synnytyksestä on kulunut vähintään 3 kuukautta ja halutessaan voi ottaa mukaan myös vauvan/vauvat. Kurssi toteutetaan pienryhmässä.

Keho kaipaa liikkuvuutta, voimaa ja hallintaa. Sitä kaikkea tämä kurssi tarjoaa. Kurssi sisältää monipuolisesti erilaisia voimaharjoitteita niin kehonpainolla kuin erilaisia välineitä hyödyntäen. Kaikki tarvittavat harjoitteluvälineet löytyvät salista. Kurssilla käydään läpi myös lantionpohjalihasten aktivointia ja rentouttamista. Lisäksi tehdään liikkuvuus –ja tasapainoharjoitteita, jotka pohjautuvat pilatekseen. Mitään aikaisempaa pilateskokemusta ei kuitenkaan tarvitse olla. 

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä PhysioPilates-ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125€

Aika: Ke 10:00-11:00, 20.9.-25.10.2023. (Ei tuntia syyslomaviikolla 42!)

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.