Valmiina vuoteen 2020

Tammikuu on mennyt hujauksessa ja SUHK Mamalla vuosi 2020 on lähtenyt käyntiin pirteästi. Olemme saaneet yhden loistotekijän lisää joukkoomme, tervetuloa mukaan Maman osaavaan porukkaan Riitu Rautionaho!

Loppiaisena 6.1. avasimme SUHK Maman viidennen toimipisteen Etu-Töölööseen ja helmikuussa 2020 pääsette varaamaan aikoja Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan myös Tapiolan keskustorniin. Olemme uusista toimipisteistä valtavan innoissamme ja laajentumisen johdosta palvelumme on jatkossa entistä helpommin saavutettavissa.

Mamalaisista Sara, Virve ja Jaana ovat aloittaneet vuoden matkan seksuaalineuvojan opintojen parissa ja mm. heidän kuulumisiaan koulutusviikonloppujen teemoista voit seurata Maman Instagramista -> https://www.instagram.com/suhkmama/.

Tammikuun aikana olemme yhdessä työstäneet suuntaviivoja tulevalle ja isona osana Maman brändimuutosta toteutamme mm.kuukausittaiset workshopit huomattavasti monipuolisemmista aihepiireistä, kuin pelkästään odotukseen tai synnytykseen liittyvistä teemoista. Asiakaskuntamme on laaja ja tämän vuoden tavoitteemme on kertoa se vahvasti myös ulospäin.

Hoidamme päivittäin lantionpohjan fysioterapiassa mm. kroonistunutta lantionpohjan kipua, nuorten naisten yhdyntäkipuja tai vaihdevuosi-ikäisten laskeuma oireita. Lantionpohjan kunnosta huolehtiminen kuuluu siis kaikenikäisille naisille läpi elämän. Koulutetun lantionpohjan fysioterapeutin avulla voit huomata suuren muutoksen parempaan koko elämänlaadussa.

Mukaan workshoppeihin pääset varaamalla paikan verkkokaupasta -> https://www.suhkmama.fi/verkkokauppa/.

Mamalaisten joulukortit.

Tammikuun päättyessä haluamme toivottaa kaikille teille energistä ja ihanaa meneillään olevaa vuotta! Unelmoikaa suuria ja nauttikaa pienistä arjen ihmeistä. Toivottavasti näemme tunneilla, workshopeissa ja yksilökäynneillä tänäkin vuonna.

Terhi, SUHK Mama

”Jotta jokainen nainen voisi tuntea itsensä naiseksi”