Ajanvaraus

Toimimme Suomen Urheiluhierontakeskuksen tiloissa Espoossa ja Helsingissä, jonka vuoksi ajanvaraus linkki avautuu SUHKin sivuille. Peruutukset ja muut yhteydenotot puhelimitse menevät myös suoraan SUHKin ajanvaraukseen. Jätäthän soittopyynnön tai laitat viestiä mama(at)suhk.fi.

Espoonlahti 010 2922 020

Suomenoja 010 2922 021

Kamppi 010 2922 025

Käpylä 010 2922 026

Etu-Töölö 010 2922 028

Tapiola 010 2922 023

Niittykumpu 0102922029

Ajanvarauksen rekisteriseloste

Yhteystietomme löytyvät täältä!

Kaikki palvelumme löydät kohdasta Hinnasto.

 

PERUUTUSEHDOT

Kaikki hoitoaikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai ajanvarauksen  kohdasta ”Hae omat varaukset” . Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan. Voit myös jättää viestin peruutuksesta vastaajaan, mikäli emme heti pääse vastaamaan.

PERUUTUSEHDOT TUNNEILLE JA KURSSEILLE

Kursseille ilmoittautudaan ensisijaisesti ostamalla paikka verkkokaupasta. Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaseteleillä (Eazybreak, Smartum, Edenred tai ePassi) varaathan paikan ryhmään sähköpostilla, jossa mainitset omat yhteystietosi; koko nimi, sähköposti, osoitetiedot ja puhelinnumero.

-Ilmoittautuminen kursseille on sitova. HUOM! Taataksemme kaikkien turvallisuuden tunneilla, ethän osallistu mikäli sinulla on pieniäkään flunssan oireita. Varmistathan korvausmahdollisuuden oman kurssisi vetäjältä aina etukäteen. Sairastapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata toisella, erikseen sovitulla tunnilla mikäli ryhmässä on tilaa. 

-Peruutukset kursseille tulee tehdä kirjallisesti viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua tai veloitamme 50% kurssin hinnasta.

-Alle 14 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista tai ilmoittamatta jätetyistä poisjäänneistä veloitamme täyden kurssihinnan. 

-Ohjaajan sairastapauksissa voidaan tunti korvata toisella, erikseen sovitulla tunnilla tai rahat palauttaa täysimääräisesti. 

-Pidätämme oikeuden kurssiaikataulujen muutoksiin. Kurssin peruuntuessa palautetaan rahat täysimääräisesti.