Sara Seppäläinen

Sara Seppäläinen, Kamppi & Espoonlahti

Sara Seppäläinen on Naistenfysioterapiakeskus SUHK Maman fysioterapeutti Kampin ja Espoonlahden toimipisteissä. Hän on koko kymmenvuotisen uransa työskennellyt fysioterapeuttina naistenterveyden parissa. Kiinnostus alkoi opiskeluaikana, kun hän päätti syventyä lantionpohjan fysioterapiaan yhdyntäkipua käsittelevän opinnäytetyön kautta, yhteistyössä Kätilöopiston fysioterapeutin ja Naistenklinikan professorin kanssa. Saran ura alkoi fysioterapeuttina Kätilöopiston poliklinikalla, josta hän jatkoi työskentelyä yksityissektorilla edelleen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. 

Suomen Äitiysfysioterapeutit yhdistyksen perustajajäsenenä hänellä oli ilo olla mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomessa kuntoutuksen osa-alueella yhdistyksen parin ensimmäisen vuoden ajan, mistä hän siirtyi Suhk Mama Naisten Fysioterapiakeskuksen osakkaaksi yhdessä taitavien kollegojen kanssa. 

Säännöllinen kouluttautuminen alan asiantuntijoiden opissa sekä tiivis kollegiaalinen verkko takaavat ajantasaisen erikoistumisalan tiedon ja taidon. 

Seksuaalineuvojana Sara auttaa sinua seksuaalisuuttasi koskevissa kysymyksissä, kuten halujen eriparisuuden ja haluttomuuden parissa. 

Sara tukee sinua läpi kuntoutumisen, huomioiden kokonaisvaltaisuuden ja yksilölliset tarpeesi.


Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti (AMK)

Kinetic Control movement specialist

Faskia –käsittely

PysioPilates –ohjaaja

Urheiluhieroja, Raskaushieronta

Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n perustajajäsen