Heli Harsunen

Heli Harsunen, Suomenoja & Niittykumpu

Heli sydämen asiana on auttaa naisia ja tyttöjä voimaan paremmin kehossaan. Hän on tehnyt äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa jo vuodesta 2015. Omien lasten myötä Helillä on kokemusta kiireiseltä tuntuvasta pikkulapsiarjesta ja sen tuomista haasteista liikuntaan ja oman ajan löytämiseen. Urheilutaustansa (pesäpallo) vuoksi Heli ymmärtää urheilevan ja paljon liikkuvan naisen ajatusmaailmaa. Naisten terveyteen liittyvien koulutusten lisäksi Heli on suorittanut urheilufysioterapian opintoja sekä Pregnancy and Postpartum Athleticism™ Coach -valmentajakurssin.

Terapeuttina Heli on rauhallinen ja kuunteleva. Hän perehtyy asiakkaan tilanteeseen perusteellisesti ja haluaa ennemminkin kannustaa liikkumiseen kuin rajoittaa sitä. Heli näkee fysioterapeutin roolin valmentajana ja opettajana, joka auttaa asiakkaita tuntemaan kehoaan paremmin ja tukee matkalla kohti tavoitteita. Heli on kiinnostunut erityisesti lantionpohjan toimintahäiriöiden yhteydestä kehonkuvaan ja mielen hyvinvointiin, arpien hoidosta sekä liikunnallisen elämäntavan edistämisestä. Laskeuman, erkauman, virtsankarkailun tai kiputilojen ei pitäisi tarkoittaa liikunnan lopettamista. Jos tavoitteenasi on päästä juoksemaan tai treenaamaan kovaa, Heli on valmis auttamaan sinua kaikin tavoin. Lantionpohjan toimintahäiriöissä Heli on syventynyt laskeumien hoitoon ja päivittää koko ajan tietouttaan vatsalihasten erkaumasta.

Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n perustajajäsenenä ja puheenjohtajana Heli tekee vaikuttamistyötä sen eteen, että naisten terveyteen panostettaisiin enemmän ja kaikki äidit saisivat laadukasta fysioterapiaa. Hän on ollut käynnistämässä ensimmäisiä äitiysfysioterapian koulutuksia Suomessa.

Helin Instagram-tililtä @fysioheli löydät paljon naisten terveyteen, lantionpohjan hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvää tietoa.

Fysioterapeutti (AMK)

Äitiysfysioterapia

Lantionpohjan fysioterapia

Urheilufysioterapia

Faskia käsittely

Pregnancy & Postpartum Athleticism Coach

Instagram: fysiohelisuhkmama

Facebook: Fysioterapeutti Heli Harsunen

www.suhkmama.fi

https://fysioterapia.harsunen.fi