Hinnasto 1.1.2022 alkaen.

 

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus (synnytyksen jälkeen) 90min 112€/122€

Tarkastuksen tekee aina äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, joka on käynyt Fysioterapeuttinen jälkitarkastus -koulutuksen. Käynnin sisältö tarjoaa näyttöön perustuvia vastauksia synnyttäneen mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Käynti sisältää lantionpohjan sisätutkimuksen ja kattavan arvion synnyttäneen toiminta- ja suorituskyvystä. Käynnin tarkoitus on auttaa ja tukea äitiä ymmärtämään palautumassa olevaa kehoa ja sen toimintaa. 

Äitiysfysioterapia ensikäynti 75min 92€ /102€

Ensikäynnillä kartoitetaan tämänhetkinen tilanteesi raskauden tai synnytyksestä palautumisen suhteen. Hoitoon voit hakeutua ennaltaehkäisevästi jo raskausaikana tai synnytyksen jälkeen ilmenneiden ongelmien kanssa. Ensikäynnin perusteella teemme hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Varatessasi aikaa kirjaa lisätietokenttään raskausviikot tai synnytyksestä kulunut aika.

Äitiysfysioterapia 60min 82€/92€

Äitiysfysioterapia käynnillä hoidetaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa. Erityiskoulutuksen käynyt fysioterapeutti osaa hoitaa ja ohjata raskaana olevaa tai synnyttänyttä äitiä sen hetkisen tilanteen vaatimalla tavalla, joko manuaalisin tekniikoin tai tarvittavin harjoittein.

ONLINE Äitiysfysioterapia 45min 60€

Lantionpohjan fysioterapia ensikäynti 75min 92€/102€

Ensikäynnillä selvitetään tilannetta haastattelemalla ja kartoitetaan, mitkä kehon osatekijät vaikuttavat tilanteeseen. Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytämme sisätutkimusta sekä tarvittaessa EMG biopalautetta. Ensikäynnin perusteella teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Lantionpohjan fysioterapian yhteydessä EMG anturin maksaa asiakas kertaluontoisesti tarpeen mukaan.

EMG anturi hoidon yhteydessä 30€.

Lantionpohjan fysioterapia 60min 82€/92€

Lantionpohjan fysioterapia 45min 72€

Lantionpohjan fysioterapia 45 minuuttia on vain jatkokäyntiaika. Tämän palvelun suosittelemme varaamaan niissä tapauksissa, kun kaipaat esimerkiksi lantionpohjan lihasten käsittelyaikaa tai olet sopinut terapeuttisi kanssa sen riittävän kontrolliajaksesi.

Seksuaalineuvonta 45min 72€
 
Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Neuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä. 
 

Lymfaterapia 60min 82€/92€

Lymfaterapia 90min 112/122€

Raskaushieronta 45min 55€

Raskaushieronta 60min 65€

Raskaushieronta 90min 95€

Synnytyksen jälkeinen hieronta 60min 65€

Synnytyksen jälkeinen hieronta 90min 95€

Vauvahieronta 50 €

Naisten osteopatia 60 min 82 €/92€

SARJAKORTIT ÄITIYSHIERONTAAN

5x60min Äitiyshieronta (-5%) 308,75 € Kertahinta 61,75 €

10x60min Äitiyshieronta (-10%) 585 € Kertahinta 58,50 €

5x90min Äitiyshieronta (-5%) 451,25 € Kertahinta 90,25 €

10x90min Äitiyshieronta (-10%) 855 € Kertahinta 85,00 €

Äitiyshieronta sarjakortti käy sekä raskaushierontaan, että synnytyksen jälkeiseen hierontaan kaikissa toimipisteissä. Sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Varaa aika!

Valitse haluamasi toimipiste, valitse haluamasi palvelu tai tekijä.

RYHMÄT

Kaikki myynnissä olevat ryhmät ja tuntien tarkemmat sijainnit, sekä ilmoittautumisen ryhmiin löydät SUHK Maman verkkokaupasta!

Meillä voit maksaa aktiivista liikuntaa kuten pilates- , jooga- , voima- , ja kehonhuoltotunnit sekä personal trainer palvelut liikuntasaldoilla! Käytössä on Eayzybreak, ePassi, Smartum sekä Edenred liintasaldot. Valitse maksupaikaksi SUHK Mama Liikunta ja muista varata paikkasi pienryhmiin erikseen sähköpostilla mama(at)suhk.fi! Vanhenemassa olevat saldot voit hyödyntää henkilökohtaisesti myös ensi vuoden käyttöä varten!

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa raskautta tahansa. Tavoitteena on valmistautua synnytykseen ja tulevaan vauva-aikaan mahdollisimman hyvin. Myynnissä verkkokaupassa!

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa tahansa ja ottaa vauvan mukaan. Tavoitteena on palautua synnytyksestä mahdollisimman hyvin. Ryhmässä tehdään jokaiselle turvallisia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Suositeltava aloitus on n.6-8vkoa synnytyksen jälkeen. Myynnissä verkkokaupassa!

Äitiysjooga Odottaville 5x60min 125€

Äitiysjooga Synnyttäneille 5x60min 125€

PERUUTUSEHDOT

Kaikki hoitoaikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai ajanvarauksen  kohdasta ”Hae omat varaukset” . Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan. Voit myös jättää viestin peruutuksesta vastaajaan, mikäli emme heti pääse vastaamaan. Katso tarkemmat ohjeet peruutuksesta varausvahvistuksesi yhteydestä.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta, josta löydät myös tarkemmat päivämäärät ja kurssien sijainnit. Mikäli käytät maksutapana Smartum, ePassi , Edenred tai Eazybreak liikuntasaldoa varaathan paikkasi kurssille sähköpostilla mama(at)suhk.fi ja ilmoita varauksen yhteydessä omat yhteystietosi; koko nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Sähköposti ilmoittautuminen kursseille on sitova ja sairastapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalta tunnilta järjestyy tilaa. Osallistuminen kurssille tulee peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin aloitusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin kokonaishinnasta. Varmistathan korvausmahdollisuuden oman kurssisi vetäjältä aina etukäteen!

Vaihtuvilla teemoilla järjestetyt Workshopit ovat myynnissä verkkokaupassa ja paikan varaaminen tapahtuu oston yhteydessä. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumis maksun toiselle henkilölle. 

Kaikkien koulutusten osto verkkokaupasta on sitova ilmoittautuminen koulutukseen. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumis maksun toiselle henkilölle. Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään 2 viikkoa ennen koulutusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin kokonaishinnasta.

Pidätämme oikeuden kurssiaikataulujen muutoksiin.

Vastaanotamme liikunta- ja hyvinvointisaldoja seuraavasti!

Meillä käy maksuvälineenä Eazybreak, Smartum, ePassi ja Edenred liikuntasaldo maksettaessa aktiivista liikuntaa, kuten pilates, jooga tai personal trainer palveluita. Asiakas voi maksaa aktiivista liikuntaa mobiilisti käyttöpaikkaan SUHK Mama Liikunta.

Millään liikuntasaldoista EI VOI maksaa hieronta- fysioterapia- osteopatia tai naprapatia palveluita.

Meillä käy maksuvälineenä Eazybreak- ja ePassi Hyvinvointi sekä Smartumin hierontasaldo, kuitenkin VAIN mikäli työnantajasi on hyväksynyt yrityksemme käyttöpaikaksi. Nämä saldot käyvät maksuvälineenä vain hierontapalveluihin ja voit maksaa niillä VAIN SUHKin verkkokaupassa www.suhk.fi/verkkokauppa henkilökohtaiseen käyttöön tulevia palveluita.

ePassi hyvinvointi sekä Smartum hierontasaldo käyvät nykyään maksuvälineenä myös fysioterapia palveluihin ilman lähetettä. Muut hyvinvointi ja hierontasaldot eivät käy maksuvälineinä fysioterapian- osteopatian, -naprapatian tai liikuntapalveluiden maksamiseen.

Jätä kommentti