Hinnasto 1.1.2023 alkaen.

Kaikkiin palveluihin on myös mahdollista ostaa lahjakortti verkkokaupastamme. Maksutapoina käyvät Edenredin, Smartumin ja ePassin työsuhde-edut.

Epassin hyvinvointietu käy kaikkiin hieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluihin. Smartumin hierontasaldo käy hieronnnan lisäksi myös fysioterapiaan. Edenredin hierontaetu käy hierontaan, sekä fysioterapiaan mikäli SUHK (Suomen Urheiluhierontakeskus) on työnantajan hyväksymä.

 

VAUVAHIERONTA

Vauvahieronta 50 €

SARJAKORTIT ÄITIYSHIERONTAAN

5x60min Äitiyshieronta (-5%) 308,75 € Kertahinta 61,75 €

10x60min Äitiyshieronta (-10%) 585 € Kertahinta 58,50 €

5x90min Äitiyshieronta (-5%) 451,25 € Kertahinta 90,25 €

10x90min Äitiyshieronta (-10%) 855 € Kertahinta 85,00 €

Äitiyshieronnan sarjakortit käyvät sekä raskaushierontaan että synnytyksen jälkeiseen hierontaan kaikissa toimipisteissä. Sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

MUUT PALVELUT

SEKSUAALINEUVONTA

 
Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Neuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. 
 

LYMFATERAPIA

Lymfaterapia 60min 82€/92€

Lymfaterapia 90min 112€/122€

Lymfaterapiaa on tarjolla SUHK Maman Espoonlahden ja Suomenojan toimipisteissä.

OSTEOPATIA

Naisten osteopatia 60 min 82€/92€

Naisten osteopatiaa on tarjolla SUHK Maman Kampin toimipisteessä.

PURENTALIHASTEN KÄSITTELY

Purentalihasten käsittely ensikäynti 60min 65€

Purentalihasten käsittely 45min 55€

Varaathan ajan ensikäynnille mikäli olet tulossa ensimmäistä kertaa purentalihasten käsittelyyn. 45min aika sopii jatkokäynniksi.

 

Tutustu tarkemmin SUHK Maman henkilöstöön ja varaa aika!

 

Uuden lain mukaan kaikkien terveydenhuollon sähköistä potilastietojärjestelmää käyttävien on vietävä kirjaukset Omakantaan asiakkaiden nähtäville. Tähän tarvitaan asiakkaan henkilötunnus. Järjestelmästä aiheutuvien kustannusten vuoksi perimme uusilta asiakkailta kertaluonteisen 3 € kantamaksun.

 

KURSSIT

Kaikki myynnissä olevat kurssit ja tuntien tarkemmat sijainnit, sekä ilmoittautumisen tuleviin toteutuksiin löydät SUHK Maman verkkokaupasta!

Meillä voit maksaa aktiivista liikuntaa kuten pilates- , jooga- , voima- , ja kehonhuoltotunnit sekä personal trainer palvelut liikuntasaldoilla! Käytössä on maksutapoina ePassi, Smartum sekä Edenred. Valitse maksupaikaksi SUHK Mama Liikunta ja muista varata paikkasi pienryhmiin erikseen sähköpostilla mama(at)suhk.fi! Vanhenemassa olevat saldot voit hyödyntää henkilökohtaisesti myös tulevan vuoden kurssia varten.

Pilates alkeet 5x60min 100€

Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo vähän pilatesta aikaisemmin harrastaneille. Tunnit soveltuvat myös esimerkiksi kuntoutuksen tueksi tai oheisharjoitteluun. 

Äitiyspilates odottaville 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa raskautta tahansa. Tavoitteena on valmistautua synnytykseen ja tulevaan vauva-aikaan mahdollisimman hyvin. 

Äitiyspilates synnyttäneille 5x60min 125€

Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa tahansa ja ottaa vauvan mukaan. Tavoitteena on palautua synnytyksestä mahdollisimman hyvin. Ryhmässä tehdään jokaiselle turvallisia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Suositeltava aloitus on n.6-8vkoa synnytyksen jälkeen. 

Synnyttäneiden voima ja kehonhuolto 5x60min 125€

Tunneille voi halutessaan ottaa vauvan/vauvat mukaan ja mitään aikaisempaa pilates taustaa ei tarvitse olla. Tunneilla edetään äitien (ja vauvojen) ehdoilla – rentoa fiilistä unohtamatta.

PERUUTUSEHDOT

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua ilman perusteltua syytä tehdyistä peruutuksista perimme hinnastomme mukaisen summan. Ajanvarauksen sähköinen peruutus on tehtävä viimeistään 12h ennen hoitoajan alkua varauksen yhteydessä tulleesta linkistä. Jos jostain syystä joudut peruuttamaan aikasi myöhemmin, niin tee se soittamalla toimipisteeseen. Voit myös jättää viestin peruutuksesta vastaajaan, mikäli emme heti pääse vastaamaan. 

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta, josta löydät myös tarkemmat päivämäärät ja kurssien sijainnit. Mikäli käytät maksutapana Smartum, ePassi tai Edenred liikuntasaldoa varaathan paikkasi kurssille sähköpostilla mama(at)suhk.fi ja ilmoita varauksen yhteydessä omat yhteystietosi; koko nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Sähköposti ilmoittautuminen kursseille on sitova ja sairastapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalta tunnilta järjestyy tilaa. Osallistuminen kurssille tulee peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin aloitusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin kokonaishinnasta. Varmistathan korvausmahdollisuuden oman kurssisi vetäjältä aina etukäteen!

Vaihtuvilla teemoilla järjestetyt Workshopit ovat myynnissä verkkokaupassa ja paikan varaaminen tapahtuu oston yhteydessä. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumismaksun toiselle henkilölle. 

Kaikkien koulutusten osto verkkokaupasta on sitova ilmoittautuminen koulutukseen. Mikäli et pääsekään paikalle voit siirtää osallistumismaksun toiselle henkilölle. Osallistuminen koulutukseen tulee peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta tai peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin kokonaishinnasta.

Pidätämme oikeuden kurssiaikataulujen muutoksiin.

Liikunta- ja hyvinvointisaldoilla maksaminen

Meillä käy maksuvälineenä Eazybreak, Smartum, ePassi ja Edenred liikuntasaldo maksettaessa aktiivista liikuntaa, kuten pilates, jooga tai personal trainer palveluita. Asiakas voi maksaa aktiivista liikuntaa mobiilisti käyttöpaikkaan SUHK Mama Liikunta.

Millään liikuntasaldoista EI VOI maksaa hieronta-, fysioterapia- tai osteopatiapalveluita.

Meillä käy maksuvälineenä ePassi Hyvinvointi sekä Smartumin hierontasaldo, kuitenkin VAIN mikäli työnantajasi on hyväksynyt yrityksemme käyttöpaikaksi. Nämä saldot käyvät maksuvälineenä vain hierontapalveluihin ja voit maksaa niillä poikkeuksellisesti ainoastaan SUHKin verkkokaupassa www.suhk.fi/verkkokauppa henkilökohtaiseen käyttöön tulevia palveluita.

ePassi hyvinvointi sekä Smartum hierontasaldo käyvät nykyään maksuvälineenä myös fysioterapia palveluihin ilman lähetettä. Muut hyvinvointi ja hierontasaldot eivät käy maksuvälineinä fysioterapian, osteopatian tai liikuntapalveluiden maksamiseen.