Hinnasto

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus (synnytyksen jälkeen) 90min 105€

Fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa arvioidaan synnytyksestä palautumista kattavasti ja kokonaisvaltaisesti. Perusteellinen haastattelu, koko kehon tutkiminen, vatsan ja lantion alueen tutkiminen ulkoisesti ja lantionpohjan toiminnallinen tutkimus sisätukimuksella, ultraäänikuvantamisella tai EMG:llä sekä harjoitteiden ohjaus.

Äitiysfysioterapia ensikäynti 75min 90€

Äitiysfysioterapia ensikäynti 75min (Opiskelija) 70€

Ensikäynnillä kartoitetaan tämän hetkinen tilanteesi raskauden suhteen. Hoitoon voit hakeutua ennaltaehkäisevästi jo raskausaikana tai synnytyksen jälkeen ilmenneiden ongelmien kanssa. Ensikäynnin perusteella teemme hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Varatessasi aikaa kirjaa lisätietokenttään raskausviikot tai synnytyksestä kulunut aika.

Äitiysfysioterapia 60min 80€

Äitiysfysioterapia 60min (Opiskelija) 65€

Äitiysfysioterapia käynnillä hoidetaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa. Erityiskoulutuksen käynyt fysioterapeutti osaa hoitaa ja ohjata raskaana olevaa tai synnyttänyttä äitiä sen hetkisen tilanteen vaatimalla tavalla, joko manuaalisin tekniikoin tai tarvittavin harjoittein.

Lantionpohjan fysioterapia ensikäynti 75min 90€

Lantionpohjan fysioterapia ensikäynti 75min (Opiskelija) 70€

Ensikäynnillä selvitetään tilannetta haastattelemalla ja kartoitetaan, mitkä kehon osatekijät vaikuttavat tilanteeseen. Lantionpohjan toiminnan tutkimiseen käytämme EMG biopalautetta sekä tarvittaessa sisätutkimusta. Ensikäynnin perusteella teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka palvelee tilannettasi parhaiten. Lantionpohjan fysioterapian yhteydessä EMG anturin maksaa asiakas kertaluontoisesti tarpeen mukaan.

EMG anturi hoidon yhteydessä 25€.

Lantionpohjan fysioterapia 60min 80€

Lantionpohjan fysioterapia 60min (Opiskelija) 65€

Lymfaterapia 60min 65€

Lymfaterapia 90min 80€

Raskaushieronta 60min 62€

Raskaushieronta 90min 80€

SUPPilates 60min 25€

Kesän ajan järjestämme pilates tunteja SUP laudoilla Sarfvikin marinassa. Tunnille voit osallistua kertamaksulla, eikä se vaadi aiempaa kokemusta kummastakaan lajista. Tule mukaan kokeilemaan hauskaa ja erilaista tapaa harjoittaa liikkuvuutta ja keskivartalon tukea!

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville 5x60min 100€

Raskaana olevien ryhmä pyörii joka viikko maanantaisin klo 18-19. Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa raskautta tahansa. Tavoitteena on valmistautua synnytykseen ja tulevaan vauva-aikaan mahdollisimman hyvin.

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille 5x60min 100€

Synnyttäneiden ryhmä pyörii joka viikko keskiviikkoisin klo 12-13. Voit tulla ryhmään mukaan missä vaiheessa tahansa ja ottaa vauvan mukaan. Tavoitteena on palautua synnytyksestä mahdollisimman hyvin. Ryhmässä tehdään jokaiselle turvallisia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Suositeltava aloitus on n.6-8vkoa synnytyksen jälkeen.

Yksilöpilates 3x60min 195€

Yksilöpilates on erinomainen tapa aloittaa pilatesharjoittelu tai syventää omaa osaamista lajista. Yksilötunnille voit tulla tutustumaan lajiin, jonka jälkeen ryhmätunneista saa nopeammin enemmän irti. Pilates harjoittelu vaatii sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä, joka palkitaan paremmalla oman kehon tuntemuksella. Yksilötunnilla voidaan keskittyä mahdollisiin ongelmiin ja antaa vinkkejä, joista on hyötyä ryhmätunnille siirryttäessä.

Opiskelijahintaisiin hoitoihin voit varata ajan nyt Kampin toimipisteeseen Ajanvaraus Kamppi.

Valitse palveluksi opiskelija- mainintainen aika, Tekijä Virve Tavia.

PERUUTUSEHDOT

Kaikki hoitoaikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai ajanvarauksen  kohdasta ”Hae omat varaukset” . Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan. Voit myös jättää viestin peruutuksesta vastaajaan, mikäli emme heti pääse vastaamaan.

Kursseille ilmoittautumisen yhteydessä mainitsethan omat yhteystietosi; koko nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Sähköposti ilmoittautuminen kursseille on sitova ja sairastapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, jossa on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden oman kurssisi vetäjältä aina etukäteen.

Pidätämme oikeuden kurssiaikataulujen muutoksiin.

Vastaa