Äitiyshieronta – raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen

Raskaus on naiselle luonnollinen olotila, joka kuitenkin saattaa tuoda tullessaan monenlaisia uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.

Raskaushierontaa meillä tekevät tähän erityisen koulutuksen käyneet tekijät, joilta voit tarvittaessa kysellä lisää askarruttavista asioista. Raskaushieronnan lisäksi löydät ajanvarauksestamme palvelun nimellä Synnytyksen jälkeinen hieronta, joka sopii erityisen hyvin juuri synnyttäneille ja meille voit ottaakin vauvan mukaan turvallisin mielin tullessasi hoitoon. Äidin keho vaatii palautumista raskaudesta ja synnytyksen jälkeisestä ajasta. Hieronnassa osataan ottaa huomioon oikeanlainen kehon tasapainottaminen.

Pidemmässä 90min raskaushieronnassa hoidetaan tuleva äiti päästä varpaisiin. Lyhyemmässä 60min raskaushieronnassa voidaan keskittyä joihinkin ongelma kohtiin esimerkiksi alaraajojen turvotukseen tai niska-hartiaseudun jännittyneisyyteen ja 45min hoito on tarkoitettu akuuttiajaksi. Hoidossa käytetään raskaushierontaan tarkoitettuja erityistyynyjä, joiden avulla asento pystytään tukemaan ja näin olo säilyy rentona koko hoidon ajan.

Raskaushieronta antaa äidille ja vauvalle erityisen mielihyvän kokemuksen ja mahdollisuuden rauhoittua, sekä valmistautua tulevaan, jonka vuoksi se onkin loistava lahjakortti-idea. Raskaushieronnan ja synnytyksen jälkeisen hieronnan lisäksi meiltä löytyy valikoimasta vauvahierontaa. Varaa aika vastaanotolle! 

SARJAKORTIT RASKAUSHIERONTAAN SEKÄ SYNNYTYKSEN JÄLKEISEEN HIERONTAAN

5x60min Raskaushieronta (-5%) 332,50€ Kertahinta 66,50€

10x60min Raskaushieronta (-10%) 630,00€ Kertahinta 63,00€

5x90min Raskaushieronta (-5%) 475,00€ Kertahinta 95,00€

10x90min Raskaushieronta (-10%) 900,00€ Kertahinta 90,00€

Raskaushieronta sarjakortti käy sekä raskaushierontaan että synnytyksen jälkeiseen hierontaan kaikissa toimipisteissä. Sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Hanki sarjakortit äitiyshierontaan täältä!

 

Jätä kommentti