Laura Korhonen

Laura Korhonen, osteopaatti ja urheiluhieroja


Laura on rento, nauravainen ja tiedonjanoinen elämän ihmettelijä, joka pyrkii nauttimaan jokaisesta
päivästä. Hänen työtään ohjaa aito halu auttaa kanssaihmisiä voimaan paremmin ja vastaanotollaan hän yhdistelee koko osaamistaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ammatillisia intohimoja ovat naisten terveys, sekä urheilijat. Laura perehtyi jo opiskeluaikana opinnäytetyössään naisen lantionpohjan toiminnalliseen anatomiaan. Hän jatkaa opintojaan kansainvälisillä kaksivuotisilla naisten terveyden erikoistumisopinnoilla.

Klinikkatyön ohessa Laura työskentelee Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen osteopaattina, ja kokemusta on karttunut vuosien varrella muidenkin ammatti- ja aktiiviliikkujien kanssa. Tulevaisuuden haaveissa on päästä yhdistämään nämä kaksi erikoisalaa toisiinsa.

Oma monipuolinen lajitausta on vuosien varrella opettanut kuinka tärkeää kehon kuuntelu ja tasapainoinen toiminta on. Ihminen on upea ja monimuotoinen kokonaisuus, joka jaksaa yllättää aina uudelleen, sekä tarjoaa mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen. Laura täydentää ja päivittää osaamistaan säännöllisesti; syventäviä koulutuksia on mm. liikkeen analysoinnista, lantion ja alaraajojen toiminnasta, kipufysiologiasta, purennan hoidosta, sekä kinesioteippauksesta.


Tervetuloa tutustumaan, etsitään yhdessä keinot parempaan huomiseen!