SUHK Mama Äitiyspilates

Pilatesryhmät on jaettu odottavien äitien ryhmään ja synnyttäneiden äitien ryhmään, johon myös vauvat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautumisen ja ajankohtaiset tiedot alkavista kursseista löydät verkkokaupasta!

Raskaana ollessa voi ja kannattaa liikkua, kunhan liikkeet ovat oikeanlaisia. Synnytykseen valmistautuminen voi olla paljon muutakin kuin mahdollista kivunlievityksen miettimistä ja ryhmästä saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan. Äitiyspilates ryhmään voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa ja edetä rennosti omien tuntemusten mukaan joko läpi raskauden tai viisi kertaa niillä viikoilla kuin siltä tuntuu. Ryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisesti raskauteen ja sen tuomiin muutoksiin kehossa, huomioidaan synnytykseen liittyviä asioita, mutta ennen kaikkea tehdään harjoitteita, jotka sopivat raskaana oleville viikoista riippumatta. Ryhmää ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja Somatic Pilates -ohjaaja, jonka ohjauksessa olet turvallisissa käsissä.

Tunnit myydään kurssimuotoisina 5x60min ja myynnissä olevat vapaat ryhmät löydät SUHK Maman verkkokaupasta!

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville

Odottavien äitiyspilates –kurssilla keskitytään liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja kehoa vahvistaviin sekä rentouttaviin harjoitteisiin. Jokaisella tunnilla harjoitellaan myös lantionpohjalihasten tunnistamista, aktivointia ja rentouttamista. Tunneille voi osallistua raskauden kaikissa vaiheissa ja aikaisempaa pilates kokemusta ei tarvitse olla.

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille

Synnyttäneiden ryhmään voit hakeutua heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu. Lähtökohtana on, että tiettyjä harjoitteita voi ja pitäisi pystyä alkaa tekemään heti synnytyslaitokselta saakka. Tässä ryhmässä voidaan siis ottaa huomioon synnytyksestä kulunut aika ja ohjata tekeminen sen pohjalta. Ryhmässä tehdään jokaiselle sopivia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Hyvä ryhti ja sitä tukevat harjoitteet ovat ryhmässä pääosassa.

Tutustu myös muihin pilates- ja pienryhmäkursseihin.