SUHK Mama Äitiyspilates

Pilatesryhmät on jaettu odottavien äitien ryhmään ja synnyttäneiden äitien ryhmään, johon myös vauvat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautumisen ja ajankohtaiset tiedot alkavista kursseista löydät verkkokaupasta!

Raskaana ollessa voi ja kannattaa liikkua, kunhan liikkeet ovat oikeanlaisia. Synnytykseen valmistautuminen voi olla paljon muutakin kuin mahdollista kivunlievityksen miettimistä ja ryhmästä saat työkaluja pitää itsesi kunnossa läpi raskausajan. Äitiyspilates kurssille voit tulla mukaan miltä raskausviikolta tahansa ja edetä rennosti omien tuntemusten mukaan joko läpi raskauden tai viisi kertaa niillä viikoilla kuin siltä tuntuu. Kurssilla keskitytään kokonaisvaltaisesti raskauteen ja sen tuomiin muutoksiin kehossa, huomioidaan synnytykseen liittyviä asioita, mutta ennen kaikkea tehdään harjoitteita, jotka sopivat raskaana oleville viikoista riippumatta. Kaikki kurssit ohjaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti ja Pilates -ohjaaja, kenen ohjauksessa olet turvallisissa käsissä.

Tunnit myydään kurssimuotoisina 5x60min ja myynnissä olevat vapaat ryhmät löydät SUHK Maman verkkokaupasta!

SUHK Mama Äitiyspilates odottaville

Odottavien äitiyspilates –kurssilla keskitytään liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja kehoa vahvistaviin sekä rentouttaviin harjoitteisiin. Jokaisella tunnilla harjoitellaan myös lantionpohjalihasten tunnistamista, aktivointia ja rentouttamista. Tunneille voi osallistua raskauden kaikissa vaiheissa ja aikaisempaa pilates kokemusta ei tarvitse olla.

SUHK Mama Äitiyspilates synnyttäneille

Synnyttäneiden ryhmään voit hakeutua heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu. Lähtökohtana on, että tiettyjä harjoitteita voi ja pitäisi pystyä alkaa tekemään heti synnytyslaitokselta saakka. Tunneilla otetaan huomioon synnytyksestä kulunut aika ja ohjata tekeminen sen pohjalta. Kurssilla tehdään jokaiselle sopivia harjoituksia synnytystapa huomioiden. Hyvä ryhti ja sitä tukevat harjoitteet ovat kurssilla pääosassa.

Tutustu myös muihin pilates- ja pienryhmäkursseihin.

Pilates ja muut kurssit

Pilates on hyvä tuki arjen liikuntaan, kuntoutumiseen, tavoitteellisen treenaamisen tukemiseen tai päälajisi oheisharjoitteluun. Pilateksen tarkoituksena on rakentaa jokaiselle voimakas keskivartalon tuki sekä vartalon kannatus, joka hyödyttää meitä kaikessa tekemisessä. Pilateksen avulla saat mm. tehoja salitreeniin tai ryhtiä toimistotyöhön, eikä harjoitus mene koskaan hukkaan!

Lisäksi meiltä löytyy muita kursseja. Tutustu tarkemmin äitiyspilateksen kursseihin täältä.

Pilates kurssit (avoin taso)

Pilates kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tunneilla keskitytään myös keskivartalon tukeen, mistä on apua päivittäisiin arjen toimintoihin.

Synnyttäneiden voima & kehonhuolto 5 x 60min 125€

Kurssi on suunnattu synnyttäneille äideille, joten voit osallistua kurssille turvallisesti vaikka synnytyksestä olisi vasta vähän aikaa. Tunneille voi halutessaan ottaa vauvan/vauvat mukaan.

Katso tulevat kurssit verkkokaupasta.

”Kiitos tosi paljon pilateksesta, ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä tehdä töitä ja löydän ihan eri tavalla ryhdin ja keskivartalon hallinnan!”

” Keskivartalon ja lantionpohjan tuki tuntui ensimmäistä kertaa koko 4km lenkillä ja sain pidettyä kylkikaareni piilossa, mikä parasta niin selässä ei vihlonut kertaakaan. Uusia ahaa-elämyksiä, uusia näkökulmia oman kehon asennosta ja treenin jälkeistä lihaskipua :-D.”

Järjestämme kaikki tunnit kurssimuotoisina 5x60min.

Lisätiedot tunnin sisällöstä ja ilmoittautuminen verkkokaupassa!