Personal training

Personal Training -palvelu on yksilöllistä valmennusta, joka suunnitellaan valmennukseen omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. SUHK Mama tarjoaa PT-palveluita erityisesti raskaana oleville ja synnyttäneille, mutta myös muut ovat tervetulleita – sovitaan juuri sinulle sopiva paketti. Liikunta on tärkeä osa elämää elämänvaiheesta riippumatta. Monipuolinen liikunta on hyödyksi myös raskaana oleville sekä synnytyksestä palautumiseen. Ammattitaitoisen personal trainerin ja äitiysfysioterapeutin ohjauksessa löydetään juuri sinulle sopivat tavat harjoitella. 

SUHK Mama Synnytyksestä palautuminen -paketti

Tämä paketti on suunnattu äideille, jotka haluavat palautua raskaudesta ja synnytyksestä turvallisesti fysioterapeuttisin keinoin. Voit aloittaa ohjauksen jo raskauden aikana, jolloin saat tärkeää tietoa synnytyksestä ja siitä, mitä ensimmäisinä päivinä voi ja kannattaa tehdä. Synnytyksen jälkeen voit aloittaa ohjauksen milloin vain, ajankohdassa huomioidaan ensimmäisellä kerralla synnytyksestä kulunut aika ja synnytystapa. Paketin tapaamiset jaetaan yhdessä sovitulle ajanjaksolle. Sinua ohjaa äitiys- ja lantionpohjan toimintaan erikoistunut fysioterapeutti, jonka kanssa on mahdollista edetä turvallisesti kohti omaa jo tuttua liikuntalajia tai saada uusi harrastus liikunnasta.
 

 Paketin sisältö:

• 12x personal trainer tapaamiset
• Alkututkimus joko raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen
• Lantionpohjan ja vatsakapselin toiminta
• Liikeanalyysi
• Ruokapäiväkirja-analyysi ja ravintoneuvonta
• Selkeät ja kuvalliset harjoitusohjeet, sekä kausisuunnitelma
• Jatkuva liikuntapäiväkirjan seuranta
• Moniammatillisen tiimin konsultointi tarpeen mukaan
 
Ylläolevan PT-paketin hinta on yhteensä 1364€ (sis. alv:n 24%).
 
Yksilövalmennusta tarjotaan ensisijaisesti SUHK Maman Espoon Suomenojan toimipisteen yhteydessä olevalla omalla Sportfysio-salilla.
 
Ota yhteyttä vilma.kivisto@suhk.fi PT-paketin ja muun yksilövalmennuksen aloittamiseksi.
 

Lisää raskausajan ja synnytyksen jälkeistä liikuntaa

Personal Training -palvelun lisäksi tarjoamme pienryhmäliikuntaa odottaville, synnyttäneille sekä kaikille avoimia kursseja. Kurssivalikoimasta löydät muun muassa voima- ja pilateskurssit. Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisen löydät Maman verkkokaupasta.

Maksu onnistuu myös ePassin, Smartumin ja Edenredin liikuntaeduilla. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!