Seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet ovat muuttuvia läpi elämän. On tavallista kokea muutoksia seksuaalisuudessa ilman mitään suurempaa syytä. Usein kuitenkin elämänmuutokset, kuten raskaus, vanhemmuus, sairastuminen tai ero sekä eri elämänvaiheet ikääntymiseen tai nuoruusikään liittyen saatetaan kokea kohtina, joilla on vaikutusta seksuaalisuuteemme. 

Seksuaalisuutta koskevissa kysymyksissä ei tarvitse jäädä yksin, jokainen miete tai kysymys on tärkeä. 

Seksuaalineuvonnassa voidaan käsitellä myös seksuaalisuuden ja seksielämän erilaisia häiriöitä. Seksuaalisia häiriöitä voivat olla muun muassa muutokset seksuaalisessa halussa, kiihottumisvaikeudet, yhdyntäkivut tai orgasmivaikeudet. Suhk Mamalla jokainen seksuaalineuvoja on erikoistunut myös erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapeuttiseen hoitoon. Varaa aika seksuaalineuvontaan!

Kenelle seksuaalineuvonta on tarkoitettu?

Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Neuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä. 

Kuinka monta kertaa seksuaalineuvonnassa käydään?

Seksuaalineuvonnassa käydään 1-5 kertaa.

Mikäli pulmat eivät ratkea seksuaalineuvonnan keinoin, mietimme yhdessä millä tavoin olisi hyvä jatkaa.

Miten hakeudun seksuaalineuvontavastaanotolle?

Seksuaalineuvonta vastaanotot löydät Kampista sekä Suomenojalta. Ajan seksuaalineuvojalle voit varata mm. nettiajanvarauksen kautta. Halutessasi voit kontaktoida neuvojan etukäteen. Yhteystiedot löydät henkilöstö osiosta.