Riitta Vesanen

Riitta Vesanen, Suomenoja & Espoonlahti

Riitta on toiminut lymfa- ja fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelin fysioterapian parissa SUHK Suomenojalla ja nykyään myös Espoonlahdessa jo vuodesta 2008. Lisäksi hän on työskennellyt fysioterapeuttina Ranskassa sekä HUS:in neurologisella kuntoutusosastolla. 

SUHK mama Naisten fysioterapiakeskuksen toiminnassa Riitta on ollut mukana sen perustamisesta lähtien. Kiinnostus naisten fysioterapiaa kohtaan heräsi omien lasten saannin myötä, jonka jälkeen hän on käynyt useita alan koulutuksia. Jatkuva oppiminen onkin Riitan mielestä tärkeää ja hän pyrkii kouluttautumaan säännöllisesti.

Riitta tekee työtä kokonaisvaltaisella otteella kaiken ikäisten naisten terveyden edistämiseksi. Lähellä sydäntä ovat erityisesti raskauden aikainen liikunta, synnytyksestä palautuminen, arvenhoito sekä lantionpohjan toimintahäiriöt kaikenikäisillä naisilla. Lymfaterapeuttina Riitta hoitaa eri syistä johtuvia turvotuksia, kiputiloja sekä arpia. 

Riitta haluaa auttaa asiakkaitaan tuntemaan kehonsa ja sen voimavarat sekä saavuttamaan omat liikunnalliset tavoitteensa. Työssään Riitta käyttää konsultoinnin ja ohjauksen lisäksi myös paljon manuaalista hoitoa.

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti

Lymfaterapeutti

Urheiluhieroja, Raskaushieronta