Lantionpohja tutuksi raskausaikana -Workshop, La 18.5. klo 11:00-12:30, Niittykumpu

30,00 

Nappa haltuun lantionpohja ja sen toiminta jo raskausaikana ammattilaisen avulla!

9 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 822535170568486 Osastot: ,

Kuvaus

Monesti viimeistään raskausaikana lantionpohja ja sen toiminnallisuus alkavat kiinnostamaan. Kaikista ohjeista voi mennä herkästi pää pyörälle ja voi olla vaikea yksin hahmottaa, miten lantionpohjalihaksia tulisi harjoittaa sekä voimantuoton että rentoutuksen osalta. Workshop pyrkii antamaan ymmärrystä siihen, miksi ja miten lantionpohjalihasten harjoittelua tulisi tehdä. Kurssilla pääset myös käytännössä testaamaan erilaisia harjoitteita niin, että se on motivoivaa ja hauskaakin. Harjoittelua on workshopin jälkeen helppo jatkaa kotioloissa.

Mukaan voi tulla missä vaiheessa tahansa raskautta. Vaikka workshopin tarkoitus on keskittyä raskausaikaan, emme kuitenkaan täysin unohda tulevaa vauva-arkea.

Tämä workshop järjestetään pienryhmässä, jotta mahdollisimman yksilöllinen ohjaus voidaan taata. Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Katriina Pohjola.

Hinta: 30,00€

Aika: Lauantai 18.5. klo 11:00-12:30

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen workshoppiin voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Jos alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi varataksesi paikan.