Pilates & Lantionpohja -Workshop, Ke 24.4. klo 17:45-19:15, Niittykumpu

28,00 

Sukella pintaa syvemmälle ja opi löytämään oma lantionpohja sekä vahva ydintuki pilatesharjoittelussa!

1 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 105513658877521 Osastot: ,

Kuvaus

Pilates on kokonaisvaltainen harjoittelumuoto koko keholle. Liikkeissä huomioidaan paljon keskivartalon hallintaa ja tukea, johon tarvitaan myös lantionpohjalihaksia. Monille saattaa kuitenkin olla vieras asia, miten lantionpohjalihaksia aktivoidaan ja rentoutetaan esimerkiksi pilatesharjoittelussa ja ns. ydintuen hakemisessa. Tämä workshop sukeltaa pintaa syvemmälle. Opit lantionpohjan toiminnallisuudesta ja pääset kokeilemaan erilaisia tapoja heti käytäntöön workshopin aikana.

Ohjaajana toimii pilatesohjaaja sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Katriina Pohjola. Hän on ohjaajana lempeä, huomioonottava ja kannustava. Katriina on saanut paljon kiitosta siitä, että hän tuo uutta näkökulmaa asioihin ja tekemiseen sekä saa osallistujat oivaltamaan lisää oman kehon toiminnallisuudesta.

Workshop sopii kaikille – taitotasosta tai sukupuolesta riippumatta.

Hinta: 28,00€

Aika: Keskiviikko 24.4. klo 17:45-19:15.

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen workshoppiin voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Jos alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi varataksesi paikan.