Raskaushieronta 60min

70,00 

Normaalihintainen lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy kaikissa toimipisteissämme.

Lahjakortti toimitetaan
Syötä lahjakortin saajan nimi. Syötä lahjakortin saajan tiedot. Kortti lähetetään suoraan hänen sähköpostiinsa maksun jälkeen. Syötä saajan tiedot, jos haluat, että kortti lähetetään hänelle. Jos haluat kortin itsellesi, jätä kentät tyhjiksi.

Lahjakorttipohja
Tuotetunnus (SKU): 571777072764744 Osasto:

Kuvaus

Raskaushierontaan voi tulla missä tahansa vaiheessa raskautta tai synnytyksen jälkeen, raskaushierontalahjakortin voit siis käyttää kumpaan tahansa palveluun. 60min raskaushieronnassa voidaan keskittyä joihinkin ongelma kohtiin esimerkiksi alaraajojen turvotukseen tai niska-hartiaseudun jännittyneisyyteen. Hoidossa käytetään raskaushierontaan tarkoitettuja erityistyynyjä, joiden avulla asento pystytään tukemaan ja näin olo säilyy rentona koko hoidon ajan. Raskaushieronta antaa äidille ja vauvalle erityisen mielihyvän kokemuksen ja mahdollisuuden rauhoittua, sekä valmistautua tulevaan.

Raskaus on naiselle luonnollinen olotila, joka kuitenkin saattaa tuoda tullessaan monenlaisia uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.