Ajanvarauksen peruutus

Mikäli joudut peruuttamaan aikasi, niin tee se mahdollisimman pikaisesti, jotta muilla asiakkailla on mahdollisuus käyttää sinulta vapautunut aika. Tee peruutus tällä sivulla syöttämällä varausvahvistuksessa tullut varauskoodi sille varattuun kenttää ja paina Hae -nappia. Tämän jälkeen pääset peruuttamaan varuksen Peruuta -napista. Muista myös vahvistaa peruutus. Jos olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen, niin voit peruuttaa aikasi myös kirjautumalla sisään kirjautumisvälilehdeltä tai voit peruuttaa aikasi varausvahvistuksessa olevan linkin avulla. Peruutuksesta lähetetään vahvistus varauksessa olleeseen sähköpostiin.

HUOM! Ajanvarauksen sähköinen peruutus on tehtävä viimeistään 12h ennen varatun hoitoajan alkua. Jos jostain syystä joudut peruuttamaan aikasi myöhemmin, kuin 12h ennen varauksen alkua, niin tee se soittamalla toimipisteeseen. Voit jättää myös viestin vastaajaan, jos yksikään asiakaspalvelijoistamme ei juuri sillä hetkellä pääse vastaamaan puhelimeen. Toimipisteiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Peruuttamattomista tai alle 12h varauksen alkua tehdyistä peruutuksista on SUHK Mamalla oikeus laskuttaa hoidon hinta kokonaisuudessaan.