Odottavien äitiyspilates -kurssi, Päivä 7.8. klo 17:30 alkaen, Niittykumpu

100,00 

Tervetuloa liikkumaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjauksessa läpi raskauden!

5 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 163717622358005 Osasto:

Kuvaus

Tämä kurssi tukee raskauden etenemistä ja pääset liikkumaan ohjatusti ja turvallisesti missä tahansa vaiheessa raskautta. Kurssilla otetaan huomioon raskauden aikaiset muutokset kehossa ja tuetaan lantionpohjan ja keskivartalon toimintaa.

Kurssille voi tulla mukaan kaikissa raskauden vaiheissa eikä aikaisempaa pilates kokemusta tarvitse olla.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, joten tunneilla on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta ja tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä Physio Pilates ohjaaja Katriina Pohjola. Lisätietoja voi kysellä katriina.pohjola@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 4×60 min 100€

Aika: Ke klo 17:30-18:30, 7.8.-28.8.2024

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.