Pilates (avoin/alkeet) -kurssi, Päivä 12.8. klo 19:15-20:15 alkaen, Niittykumpu

210,00 

Tervetuloa pilates -kurssille nauttimaan monipuolisesta tavasta liikkua ja harjoitella. Kurssille olet lämpimästi tervetullut myös ilman aiempaa pilates taustaa!

6 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 677448557124204 Osasto:

Kuvaus

Kun kaipaat parempaa ryhtiä, liikkuvuutta ja oloa kehoosi sekä pientä rentoutusta arjen keskelle, on tämä maanantai-illan pilates kurssi juuri sinulle.

Tunneilla tehdään monipuolisesti lihaskuntoa, keskivartalon tukea, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehotietoisuutta parantavia harjoituksia. Etenkin rangan liikkuvuuden parantaminen on lähellä sydäntäni. Tunti päättyy aina noin 5-15 minuutin mittaiseen loppurentoutukseen.

Tunneilla on rauhallinen tahti sekä selkeä ohjaus. Tunnit sopivat sekä pilatesta aloitteleville, että jo pilatesta aikaisemmin harrastaneille alkeista kohti haastavampia pilatesharjoitteita. Kurssi sopii myös jatkokurssiksi synnyttäneiden pilates -kurssin käyneille.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä SomaticPilates ja Yin-joogaohjaaja Terhi Autio. Lisätietoja voi kysellä terhiaut@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 10×60 min 210€

Aika: Ma 19:15-20:15, 12.8.-21.10. 2024

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.