Odottavien äitiyspilates ja kehonhuolto -kurssi, Päivä 12.8. klo 18:00 alkaen, Niittykumpu

125,00 

Tervetuloa nauttimaan liikkeestä raskausaikana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjauksessa.

9 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 844740613140867 Osasto:

Kuvaus

Liikkuminen raskausaikana lisää tutkitusti sekä äidin, että vauvan hyvinvointia. Kun liikkuu monipuolisesti raskausaikana, on keho valmiimpi myös palautumaan synnytyksestä ja raskausajasta. Kurssille voi tulla mukaan kaikissa raskauden vaiheissa eikä aikaisempaa pilasteskokemusta tarvitse olla.

Tunneilla tehdään lempeitä, mutta tehokkaita liikkeitä, jotka vahvistavat kehoa, avaavat kehon kireyksiä ja parantavat ryhtiä. Tunneilla harjoitellaan myös aktivoimaan ja rentouttamaan lantionpohjan lihaksia.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, joten tunneilla on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta ja tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä SomaticPilates-ohjaaja Terhi Autio. Lisätietoja voi kysellä terhiaut@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125€

Aika: Ma 18:00-19:00, 12.8.-9.9.2024

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin
alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 %
kurssin kokonaishinnasta.

Osallistuminen kurssille on sitova. Äkillisessä SAIRASTAPAUKSESSA yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvaus mahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.