Pilates (avoin/keskitaso) -kurssi, Päivä 15.8. klo 18:30 alkaen, Niittykumpu

189,00 

Tervetuloa pilates -kurssille nauttimaan monipuolisesta tavasta liikkua ja harjoitella. Kurssi soveltuu jo jonkin verran pilatesta harjoitelleelle.

1 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 677448557124204-1 Osasto:

Kuvaus

Tällä torstai illan pilates kurssilla harjoitellaan kohti klassisia pilateksen liikkeitä modernin tyylin keinoin. Kurssi sopii jo jonkin verran pilatesta harjoitelleille.

Harjoittelun tavoitteena on parantaa rangan liikkuvuutta ja ylläpitää kehon hyvinvointia. Tunneilla ylläpidetään tasapainoa, lisätään voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisesti eri pilateksen pienvälineitä hyödyntäen.

Ohjaajana toimii naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti sekä Somatic Pilates ohjaaja Terhi Antikainen. Lisätietoja voi kysellä terhi.antikainen@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 9x60min 189€

Aika: To 18:30-19:30, To 15.8.-10.10.2024 (Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.)

Paikka: SUHK Mama, Niittykumpu Espoo, Kappelikuja 6 C

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi kurssin Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.