Synnyttäneiden äitiyspilates -kurssi, Ti 13.8. klo 10:00 alkaen, Suomenoja

125,00 

Tervetuloa palautumaan synnytyksessä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjauksessa. Vauvat ovat tervetuleita mukaan kurssille!

10 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 917154467014756 Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa mukaan synnyttäneiden äitiyspilates -kurssille parantamaan liikkuvuutta, vahvistamaan keskivartalon tukea sekä lisäämään kehon ja mielen hyvinvointia synnytyksen jälkeen.Tämä kurssi sopii loistavasti pian synnytyksen jälkeen, kun haluat aloittaa ensimmäisen aktiivisen ja ohjatun liikunnan raskauden jälkeen.

Tunneilla tehdään lempeitä ja rauhallisia pilates harjoitteita, jotka tukevat synnytyksestä palautumista ja vauva-arjessa kuomittuvien lihasten hyvinvointia. Kaikki liikkeet soveltuvat tehtäväksi synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta. Otamme tunneilla huomioon lantionpohjan lihasten harjoittelun sekä turvallisen tavan kuormittaa suorien vatsalihasten välissä olevaa jännesaumaa.

Kurssilla keskitytään tukemaan äidin palautumista, mutta vauvat ovat tervetulleita mukaan tunnille. Suositeltava ajankohta osallistua kurssille on vauvan ollessa n. 2-8kk ikäinen, kun hän ei ole vielä lähtenyt liikkeelle. Voit osallistua kurssille ilman aiempaa pilates taustaa.

Ohjaajana toimii äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, Somatic Pilates-ohjaaja sekä FAF personal trainer Terhi Antikainen. Lisätietoja voi kysellä terhi.antikainen@suhk.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125 €

Aika: Ti klo 10:00-11:00, 13.8.-10.9.2024.

Paikka: SUHK Mama, Suomenoja Espoo, Suomalaistentie 7

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Sairaustapauksissa yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla kurssilla on tilaa. Varmistathan korvausmahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Maksaessasi Edenredin liikuntasaldolla, ota yhteyttä ensin mama(at)suhk.fi.