Synnyttäneiden voima ja kehonhuolto -kurssi, To 15.8. klo 10:00 alkaen, Suomenoja

125,00 

Tervetuloa liikkumaan ja vahvistamaan kehoa synnytyksen jälkeen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ohjauksessa.

9 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 783414748155677 Osasto:

Kuvaus

Synnyttäneiden voima ja kehonhuolto- kurssi on suunniteltu synnyttäneille äideille, ketkä haluavat palata takaisin aktiivisen liikunnan pariin raskauden ja synnytyksen jälkeen. Tämä kurssi soveltuu loistavasti sinulle, joka haluat ohjatun liikunnan lisäksi myös ymmärtää omaa kehoasi raskauden ja synnytyksen jälkeen, sekä oppia miksi jotain liikettä tehdään.

SUHK Maman synnyttäneille äideille suunnatut voima & kehonhuolto -kurssit on suunniteltu syys- ja kevätkauden (2024-2025) ajalle yhteensä seitsemälle eri jaksolle, joista jokainen yksittäinen kurssi kestää 5 viikkoa. Jokainen kurssi sisältää ammattilaisen suunnittelemat ja vaihtuvat teemat, jotka on ohjelmoitu tukemaan lihaskunnon kehittymistä sekä palautumista. Voit osallistua mille tahansa yksittäisistä kurssijaksoista, mutta parhaimman hyödyn saat käymällä läpi kaikki seitsemän kurssia!

Suositeltu ajankohta osallistua kurssille on vauvan ollessa vähintään n. 3-4kk ikäinen tai siitä vanhempi, mutta halutessasi voit osallistua kurssille jo hieman aiemmin. Jokaisen tunnin teeman on suunnitellut vuosia naisten terveyden parissa työskennellyt fysioterapeutti. Synnytyksen jälkeen tärkeinä teemoina kursseilla käydään läpi mm. seuraavia aihealueita: lantionpohjan toiminta ja paineensäätely, iskutus ja virtsankarkailu, erkauma ja keskivartalon treeni, palautuminen ja hermoston toiminta sekä skaalatut lihaskuntoliikkeet kuten mm. kyykky, maastaveto, punnerrus ja leuanveto.

Syyskausi 2024
1. jakso vko 33-37 Myynnissä nyt!
2. jakso vko 38-43 (ei tunteja syyslomaviikolla 42) Tulee myyntiin myöhemmin.
3. jakso vko 44-48 Tulee myyntiin myöhemmin.

Kevätkausi 2025
1. jakso vko 3-7 Tulee myyntiin myöhemmin.
2. jakso vko 8-13 Tulee myyntiin myöhemmin.
3. jakso vko 14-18 Tulee myyntiin myöhemmin.
4. jakso vko 19-23 Tulee myyntiin myöhemmin.

Ohjaajana toimii SUHK Maman äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian sekä naisten terveyden erikoistunut ammattilainen. Jos sinulle herää kysymyksiä tai jokin askarruttaa niin voit kysyä lisää tietoa mama@suhk.fi

Tervetuloa mukaan!

Hinta: 5×60 min 125€

Aika: Torstai 15.8.-12.9.2024 klo 10-11.

Paikka: SUHK Mama, Suomenoja Espoo, Suomalaistentie 7. Paikan lähellä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Tilat sijaitsevat katutasossa.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta.

Osallistuminen kurssille on sitova. Äkillisessä SAIRASTAPAUKSESSA yhden poissaolokerran voi korvata erikseen sovitulla tunnilla, mikäli vastaavalla tunnilla on tilaa. Varmistathan korvaus mahdollisuuden aina etukäteen kurssisi ohjaajalta.

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät ePassi ja smartum liikuntasaldot. Edenredillä maksaessasi ota yhteyttä mama@suhk.fi saadaksesi ohjeet maksamiseen. Kurssi toteutetaan pienryhmässä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.